Zo houden we het leuk

Geplaatst op 29-10-2022  -  Categorie: Algemeen

KC Zwolle en Meppel e.o. hanteerden altijd al algemene voorwaarden en huisregels, maar die waren niet helder en duidelijk vastgelegd en/of bij iedereen bekend.

Sinds (15 juli 2017) is dat anders: de algemene voorwaarden en huisregels staan zwart-op-wit, zodat ze voor iedereen duidelijk zijn. Want: zo houden we het leuk samen!

In de algemene voorwaarden en huisregels is onder andere vastgelegd wanneer je wel en niet mee mag doen met de cursussen, hoe we samenwerken, wat de regels zijn voor deelname aan cursussen en op het terrein van KC Zwolle en Meppel e.o. Je vindt de algemene voorwaarden en huisregels op de website onder Lidmaatschap, Huisregels. 

We gaan ervan uit dat als je je inschrijft als lid en/of voor een cursus, je akkoord bent met deze algemene voorwaarden en huisregels en jij je eraan zult houden. Voor de duidelijkheid: dit geldt ook als je nu al lid bent, of je al hebt ingeschreven voor een cursus. Het zijn geen nieuwe regels, deze regels golden altijd al.

Mocht je vragen hebben over de algemene voorwaarden en huisregels, neem dan contact op met het bestuur.


Is uw hond (of het baasje) toe aan professionele begeleiding in gehoorzaamheid of behendigheid?

Informeer naar onze cursussen en word lid!

ALGEMEEN

De KC Zwolle eo heeft het doel contact tussen liefhebbers van honden te bevorderen en het geven van voorlichting over het houden en opvoeden van honden.

Zij willen dit doel bereiken door

  • het organiseren van lezingen, cursussen, examens en wedstrijden
  • het adviseren van leden bij de aankoop en het houden van honden
  • het uitgeven van een clubblad
  • het organiseren van wandelingen

LINKS

POSTADRES

KC Zwolle
Huub van Doornestraat 17
8013 NR Zwolle

LOCATIE

KC Zwolle
Huub van Doornestraat 17
Marslanden B
8013 NR Zwolle