Zoeken

10 juni Doe Dag/Snuffelochtend

Datum: 16 mei 2023
Categorie: Algemeen


Nieuwe site

Datum: 24 april 2023
Categorie: Algemeen

De nieuwe site is online.  Er is een mail naar alle leden met de nieuwe inloggevens. Check ook je spam. Mocht je geen mail hebben gekregen neem dan contact op met de ledenadministratie: ledenadministratie @kczwolle.nl

Finale Junior Handling 2022

Datum: 27 november 2022
Categorie: Algemeen

'Onze' Meike Steenbergen, die ringtraining geeft bij ons, loopt bij de shows ook in de Junior Handling mee. Eerder dit jaar had ze zich al geplaatst voor de Finale van de Junior Handling tijdens de Winnershow. Meike heeft dit jaar gewonnen, dit houdt in dat ze Nederland mag vertegenwoordigen op de Crufts in Birmingham, de FCI World Dog Show in Geneve en de FCI European Dog Show in Herning.


Raadar

Datum: 29 oktober 2022
Categorie: Algemeen

TIP: RAADAR, DE MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN DE RAAD VAN BEHEER Voor iedereen die op de hoogte wil blijven van nieuws en achtergronden op kynologisch gebied hebben we een tip: meld je gratis aan voor de maandelijkse digitale nieuwsbrief van de Raad van Beheer! In de nieuwsbrief komen niet alleen kynologische actualiteiten aan de orde. Ook wordt er verslag gedaan van bijeenkomsten die zijn geh...

Zo houden we het leuk

Datum: 29 oktober 2022
Categorie: Algemeen

KC Zwolle en Meppel e.o. hanteerden altijd al algemene voorwaarden en huisregels, maar die waren niet helder en duidelijk vastgelegd en/of bij iedereen bekend. Sinds (15 juli 2017) is dat anders: de algemene voorwaarden en huisregels staan zwart-op-wit, zodat ze voor iedereen duidelijk zijn. Want: zo houden we het leuk samen! In de algemene voorwaarden en huisregels is onder andere vastgelegd...Is uw hond (of het baasje) toe aan professionele begeleiding in gehoorzaamheid of behendigheid?

Informeer naar onze cursussen en word lid!

ALGEMEEN

De KC Zwolle en KC Meppel hebben het doel contact tussen liefhebbers van honden te bevorderen en het geven van voorlichting over het houden en opvoeden van honden.

Zij willen dit doel bereiken door

  • het organiseren van lezingen, cursussen, examens en wedstrijden
  • het adviseren van leden bij de aankoop en het houden van honden
  • het uitgeven van een clubblad
  • het organiseren van wandelingen

LINKS

CONTACT

KC Meppel & Zwolle
Postbus 40197
8004 DD Zwolle

LOCATIES

KC Meppel
voorlopig geen lessen

KC Zwolle
Huub van Doornestraat 17
Marslanden B
8013 NR Zwolle