Vuurwerktraining

Geplaatst op 14-10-2023  -  Categorie: Algemeen

Voor veel honden is de jaarwisseling geen feest. Plotselinge flitsen, knetterend lawaai, sissende en fluitende geluiden en een heleboel harde knallen. Begrijpelijk dat een hond niet goed weet wat hij hiermee moet. Het is niet precies bekend hoeveel honden lijden aan vuurwerkangst, maar een groot percentage hondenbezitters merkt in meer of mindere mate dat hun hond nerveus of bang is. Dit uit zich in onrust, piepen, blaffen, onzindelijkheid en soms vernielzucht. Het kan een reden zijn om te starten met een vuurwerktraining. Door op de juiste manier te trainen, is er een grote kans dat de jaarwisseling al een stuk soepeler zal verlopen. Voor honden die al angst ontwikkeld hebben voor vuurwerk is een training in een groep mogelijk minder geschikt. Twijfel je dan kan je contact opnemen via ofni.[antispam].@kczwolle.nl

De training die KC Zwolle organiseert, bestaat uit 2 delen, op zaterdag 11 en 18 november. Er is ruimte voor 3 groepen van 12 deelnemers. Er zijn meerdere instructeurs aanwezig zodat we een goede begeleiding kunnen geven en we in kleine groepjes kunnen werken. Groep 1 start om 10:00 uur, Groep 2 start 11:30 uur. In de middag start groep 3 om 13:00 uur. De kosten voor deze vuurwerktraining zijn 12.50 euro, dat is inclusief koffie en thee en de geluids-cd die je mee krijgt om thuis verder te kunnen oefenen.

Er is beperkt plaats, en vol = vol Je kan je opgeven voor 5 november via deze website.


Is uw hond (of het baasje) toe aan professionele begeleiding in gehoorzaamheid of behendigheid?

Informeer naar onze cursussen en word lid!

ALGEMEEN

De KC Zwolle eo heeft het doel contact tussen liefhebbers van honden te bevorderen en het geven van voorlichting over het houden en opvoeden van honden.

Zij willen dit doel bereiken door

  • het organiseren van lezingen, cursussen, examens en wedstrijden
  • het adviseren van leden bij de aankoop en het houden van honden
  • het uitgeven van een clubblad
  • het organiseren van wandelingen

LINKS

POSTADRES

KC Zwolle
Huub van Doornestraat 17
8013 NR Zwolle

LOCATIE

KC Zwolle
Huub van Doornestraat 17
Marslanden B
8013 NR Zwolle