Agility wedstrijd 16-7-2023 9:00-15:00

Geplaatst op 13-07-2023  -  Categorie: Algemeen

Op zondag 16 juli organiseert KC Zwolle een Agility wedstrijd op het terrein van de KC. Het programma begint om 09.00 uur en eindigt rond 15.00 uur. Ruim 100 honden met hun handler zullen de ringen betreden. Het belooft een mooie wedstrijd te worden! Kom je ze aanmoedigen?

De toegang is gratis. Kom gezellig langs om te kijken naar de prestaties. Het clubhuis is geopend. Iedereen is welkom en je hond mag natuurlijk aangelijnd mee.

Bij Agility of behendigheid gaat het erom dat de hond een parcours van ongeveer 20 hindernissen in een voorgeschreven volgorde foutloos en zo snel mogelijk aflegt. De handler mag de hond tijdens het lopen van het parcours met de stem en door gebaren aanwijzingen geven. De hindernissen mogen niet aangeraakt worden. De honden zijn vaak snel en atletisch. Voor toeschouwers is het een aantrekkelijke sport. Durf, snelheid, behendigheid en veel enthousiasme zorgen voor een mooi spektakel.

KC Zwolle verzorgt door het jaar Agility cursussen waar je met je hond aan deel kan nemen. Dit is een mooie gelegenheid om te kijken of het ook iets voor jou en je hond zou zijn om daaraan deel te nemen.

Tot zondag!

info, catalogus en tijdschema


Is uw hond (of het baasje) toe aan professionele begeleiding in gehoorzaamheid of behendigheid?

Informeer naar onze cursussen en word lid!

ALGEMEEN

De KC Zwolle eo heeft het doel contact tussen liefhebbers van honden te bevorderen en het geven van voorlichting over het houden en opvoeden van honden.

Zij willen dit doel bereiken door

  • het organiseren van lezingen, cursussen, examens en wedstrijden
  • het adviseren van leden bij de aankoop en het houden van honden
  • het uitgeven van een clubblad
  • het organiseren van wandelingen

LINKS

POSTADRES

KC Zwolle
Huub van Doornestraat 17
8013 NR Zwolle

LOCATIE

KC Zwolle
Huub van Doornestraat 17
Marslanden B
8013 NR Zwolle