OUTDOOR ZWOLLE

Outdoor Zwolle is een door de SOHZ - Stichting Organisatie Hondenshow Zwolle - georganiseerde hondententoonstelling op het eigen terrein van KC Zwolle e.o.
Deze tentoonstelling wordt onder auspiciën van de Raad van Beheer georganiseerd.

Er wordt 2 dagen gekeurd, de honden zijn afkomstig uit heel Europa en de verscheidenheid aan rassen is groot. Op beide dagen zijn tussen 450 en 480 honden aanwezig.  Op zaterdag worden FCI groepen 2, 3, 5, 8 & 10 gekeurd, op zondag de overige FCI groepen 1, 4, 6, 7 & 9.

Tijdens deze tentoonstelling kunnen de beste reu en teef van een ras een CAC (certificaat van geschiktheid tot schoonheidskampioen - een kampioenschapspunt) van de Raad van Beheer behalen.

Zwolle Outdoor is in 2020 ontstaan als alternatief voor de IJsselshow die, als gevolg van de Coronapandemie, geen doorgang kon vinden. In 2022 vond het evenement voor de derde keer plaats waarbij voor het eerst in jaren geen beperkende maatregelen noodzakelijk waren.

In 2023 zal Outdoor Zwolle op 9 en 10 september plaatsvinden. Ongeacht de weersomstandigheden vinden de keuringen buiten plaats. Het is toegestaan om gedurende de dag tenten op het terrein op te zetten en bezoekers zijn van harte welkom.

Inschrijvingen staan open voor iedereen in bezit van een rashond. Inschrijven kan zodra de inschrijving geopend is via onlinedogshows.eu

Vragen over Outdoor Zwolle kunnen gesteld worden via ofni.[antispam].@ijsselshow.nl

Is uw hond (of het baasje) toe aan professionele begeleiding in gehoorzaamheid of behendigheid?

Informeer naar onze cursussen en word lid!

ALGEMEEN

De KC Zwolle eo heeft het doel contact tussen liefhebbers van honden te bevorderen en het geven van voorlichting over het houden en opvoeden van honden.

Zij willen dit doel bereiken door

  • het organiseren van lezingen, cursussen, examens en wedstrijden
  • het adviseren van leden bij de aankoop en het houden van honden
  • het uitgeven van een clubblad
  • het organiseren van wandelingen

LINKS

POSTADRES

KC Zwolle
Huub van Doornestraat 17
8013 NR Zwolle

LOCATIE

KC Zwolle
Huub van Doornestraat 17
Marslanden B
8013 NR Zwolle