GECOMBINEERDE SPORT

Op zoek naar een sport voor jou en je hond, waarbij jullie samen actief zijn? Dan is Gecombineerd Sport misschien wel iets voor jullie! Samen bezig zijn, met gehoorzaamheid en een parcours.

Het maakt niet uit of je een labrador, een herder, een terriër of een chihuahua hebt: als jullie allebei goed in jullie vel zitten / goed gezond zijn, kunnen jullie meedoen. Wel moet je hond minimaal 1 jaar oud zijn en moeten jullie de cursus Elementaire Gehoorzaamheid met succes hebben afgerond.

We beginnen altijd bij het begin. En zodra je de ene cursus hebt afgerond kan je door naar de volgende. Het is niet mogelijk een niveau over te slaan.

  • Gecombineerde Sport A: Het begin. Hier word het parcours aangeleerd en het appél uitgebreid. Zodat je goed leert samen te werken met je hond als een team. Want dat is waar Gecombineerde Sport omgaat, samen plezier hebben.
  • Gecombineerde Sport B: Het vervolg op de A-cursus. Voorbereiding op de wedstrijd groep of juist creatief sporten. Het appél word moeilijker en het parcours ook.
  • Gecombineerde Sport C: Creatief sporten. A en B cursus succesvol afgerond? Maar is het niet zo jullie ding om door te gaan voor de wedstrijden en wel besmet met het Gecombineerde Sport virus? In de C lessen is er ook appél en een parcours, maar allemaal net even een beetje anders. Het kan zo maar zijn dat je als baasje ineens geblinddoekt het parcours loopt of met de step naar Tuinland gaat voor een les.

Is uw hond (of het baasje) toe aan professionele begeleiding in gehoorzaamheid of behendigheid?

Informeer naar onze cursussen en word lid!

ALGEMEEN

De KC Zwolle eo heeft het doel contact tussen liefhebbers van honden te bevorderen en het geven van voorlichting over het houden en opvoeden van honden.

Zij willen dit doel bereiken door

  • het organiseren van lezingen, cursussen, examens en wedstrijden
  • het adviseren van leden bij de aankoop en het houden van honden
  • het uitgeven van een clubblad
  • het organiseren van wandelingen

LINKS

POSTADRES

KC Zwolle
Huub van Doornestraat 17
8013 NR Zwolle

LOCATIE

KC Zwolle
Huub van Doornestraat 17
Marslanden B
8013 NR Zwolle