Houden van Honden Keuring

Op 6 en 7 april 2019 organiseert KC Zwolle e.o. haar jaarlijkse internationale kampioenschapstentoonstelling voor rashonden, de IJsselshow en de Hanzeshow.

Sinds 2017 is het mogelijk om ook je hond zonder stamboom door een ervaren keurmeester te laten keuren, in de Houden-van-Honden-keuring. Of als je wel een rashond hebt, maar je hond volgens het kynologisch reglement niet aan de tentoonstelling mag meedoen, heb je nu de kans om je hond toch te laten keuren. Na afloop van de keuring ontvang je direct een keurrapport.

Daarnaast wordt je hond uitwendig op algehele gezondheid gecontroleerd door een dierenarts. Je krijgt praktische tips, specifiek voor je hond.
Vervolgens krijg je nog advies over de optimale vachtverzorging van een professioneel hondentrimmer.

We adviseren om vooraf aan te melden voor deze Houden-van-Honden-keuring, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Kosten en inschrijven

Hier kun je inschrijven voor de keuring op zaterdag 6 april 2019

Hier kun je inschrijven voor de keuring op zondag 7 april 2019

Inschrijven kan tijdens de IJsselshow en de Hanzeshow (als er dan nog plaatsen beschikbaar zijn!), dan betaal je € 20,- per hond.

Datum en locatie

De Houden-van-Honden-keuring wordt gehouden tijdens de IJsselshow en Hanzeshow op 6 en 7 april 2019 in de IJsselhallen (Rieteweg 4 in Zwolle).

 

Wil je meer informatie over deze keuring, stuur dan een berichtje naar voorzitter@kczwolle.nl

Is uw hond (of het baasje) toe aan professionele begeleiding in gehoorzaamheid of behendigheid?

Informeer naar onze cursussen en word lid!