Hulp aan Oekraine

Er zijn verschillende mogelijkheden om de honden in/uit Oekraine te helpen:

Naar aanleiding van de oorlog in Oekraïne is er door de FCI een speciaal bankrekeningnummer geopend. Via de Raad van Beheer kun je bijdragen aan dit speciale FCI-project om de honden en hondeneigenaren in de Oekraïne te ondersteunen.

Het bankrekening nummer waar de donaties op kunnen worden overgemaakt:

NL14 INGB 0000 1950 29 TNV Raad van Beheer. o.v.v. donatie Oekraïne 2022.De Raad van Beheer zal de donaties over maken naar het speciale FCI-project. We hopen op een massale steun vanuit de Nederlandse hondenwereld! Wil je meer lezen? Klik hier

en

De KC Zwolle ondersteunt de actie van HUP: Help Ukrainian Pets en House of Animals voor het brengen van diervoeding naar Polen en Oekraïne. Daarom vormen wij een inzamellocatie in Zwolle.

Op zaterdag 12 maart en zondag 13 maart kan tussen 09.00 en 15.00 uur dierenvoer worden gebracht bij de KC Zwolle. Dan is er iemand aanwezig om het in ontvangst te nemen en staat het hek ook open.
We zijn blij met een zak. Wil je een grotere donatie doen, neem dan even contact op, zodat we even kunnen afstemmen.
Voor het doneren van geld wordt verwezen naar bovengenoemde organisaties, die coördineren het vervoer.
Zijn we even bezig, zet het dan onder de overkapping neer. Cursisten kunnen hun bijdrage ook afleveren tijdens de lessen de komende week.
Wij bekijken of we vaker inzameldagen kunnen houden, maar dat is even afhankelijk van de beschikbaarheid van vrijwilligers en hoeveel hulp er nog nodig is. Wat zamelen we in ?
· Honden & kattenvoer
· Honden & kattensnacks in zak
· Voer voor andere kleine dieren
· Medicatie voor (huis)dieren In gesealde, dichte dus nieuwe zakken, blikken en andere gesealde verpakkingen. Het mag tegen of over de datum zijn, maar het moet nog wel echt goed zijn.

Andere zaken kunnen we helaas niet accepteren. Het is een beetje op korte termijn, maar het vervoer moest worden geregeld vanuit onze locatie. Wil je meer informatie, dan mag je contact opnemen met marjakczwolle@gmail.com 

 

Namens het Bestuur van KC Zwolle e.o.

Is uw hond (of het baasje) toe aan professionele begeleiding in gehoorzaamheid of behendigheid?

Informeer naar onze cursussen en word lid!