Gecombineerde Sport B

Omschrijving

Op zoek naar een sport voor je hond en jezelf, één waar jullie samen actief zijn? Dan is Gecombineerd Sport misschien wel wat voor jullie.

Samen bezig zijn, appél en parcours.

Het appél is het begin van elke les, even weer de aandacht erbij door middel van voor en achterlangs, volgen, af, zit en blijven. De basis.

Daarna door naar het parcours. Deze kan bestaan uit hordes die samen worden genomen, tunnels, een schutting of samen door de slalom. Het parcours is hetgeen wat de honden het leukste vinden en het is aan jou om jullie samen tegelijk de baan over te krijgen.

Hoe hoger je komt in de groepen hoe moeilijker het gaat worden, dat is nou juist de uitdaging. Het maakt niet uit of je nou een labrador, herder, terriër of een chihuahua hebt. Ze kunnen het allemaal mits jullie beiden goed in jullie vel zitten (goede gezondheid).

Voordat je je gaat inschrijven voor deze gave sport is het belangrijk dat de hond min. 12 maanden oud is en de E.G. (elementaire gehoorzaamheid) succesvol heeft afgerond.

We beginnen altijd bij het begin. En zodra je de ene cursus hebt afgerond kan je door naar de volgende. Het is niet mogelijk een niveau over te slaan.

Gecombineerde Sport A: Het begin. Hier word het parcours aangeleerd en het appél uitgebreid. Zodat je goed leert samen te werken met je hond als een team. Want dat is waar Gecombineerde Sport omgaat, samen plezier hebben.

Gecombineerde Sport B: Het vervolg op de A-cursus. Voorbereiding op de wedstrijd groep of juist creatief sporten. Het appél word moeilijker en het parcours ook.

Gecombineerde Sport C: Creatief sporten. A en B cursus succesvol afgerond? Maar is het niet zo jullie ding om door te gaan voor de wedstrijden en wel besmet met het Gecombineerde Sport virus? In de C lessen is er ook appél en een parcours, maar allemaal net even een beetje anders. Het kan zo maar zijn dat je als baasje ineens geblinddoekt het parcours loopt of met de step naar Tuinland gaat voor een les.

Details

Locatie:
Zwolle

Datum/tijd:
zondag 5 mrt. om 10:45

Prijs: € 60.00

Aanmelden

Is uw hond (of het baasje) toe aan professionele begeleiding in gehoorzaamheid of behendigheid?

Informeer naar onze cursussen en word lid!