Cursus Ringmedewerker (niet-leden)

Omschrijving

Meerdere deelnemers hebben zich in voorgaande jaren al verdiept in alle details van de regels en de organisatie van clubmatches of (inter)nationale hondententoonstellingen en de rol en verantwoordelijkheid van de ringmedewerker hierin.

Wegens overweldigende belangstelling organiseert de KC Zwolle daarom dit jaar nogmaals de opleiding tot ringmedewerker.

Inhoud van de cursus
Tijdens onze cursus ringmedewerker leert u wat nodig is om als schrijver, ringcommissaris of ringmeester te functioneren. Deze drie functies van ringmedewerker worden tijdens de cursus behandeld aan de hand van praktische voorbeelden. Daarnaast krijgt u een uitgebreide toelichting over de gang van zaken in de ring.
De cursus wordt gegeven door ervaren ringmedewerkers en/of keurmeesters die vanuit hun ervaringen tips en trucs geven over hoe in de ring een soepel team gevormd kan worden.

Cursusdata
De cursus vindt dit jaar nogmaals plaats op 16 en 23 januari om 19:30 uur in het clubgebouw van de KC Zwolle.

Examen
Op 23 januari wordt de cursus afgesloten met een examen, bestaande uit 20 meerkeuzevragen en 10 open vragen. Wanneer het examen met goed gevolg wordt afgelegd, ontvangt u het certificaat Raad van Beheer Ringmedewerker. U kunt zich dan bij de Raad van Beheer laten registreren als gecertificeerd Ringmedewerker.
Kosten en inschrijven

Niet leden betalen € 35,00

Let op: als u zich 2 dagen beschikbaar stelt om mee te werken als ringmedewerker op de IJsselshow en de Hanzeshow op 4 en 5 april 2020, dan kunt u om een teruggaaf van het cursusgeld vragen.

Details

Locatie:
Zwolle

Datum/tijd:
donderdag 16 jan. om 19:30

Prijs: € 35.00

Deze cursus is vol.
Helaas kunt u zich niet meer aanmelden op deze cursus.

Is uw hond (of het baasje) toe aan professionele begeleiding in gehoorzaamheid of behendigheid?

Informeer naar onze cursussen en word lid!